Wie ben ik?

Ik ben Leonie Kooimans, 38 jaar, getrouwd en woon op het mooie eiland Goeree-Overflakkee, Zuid Holland.

Per 1 januari 2018 ben ik na 19 jaar loondienst gestart als zelfstandig ondernemer. Daarnaast ben ik ook vrijwilliger bij zeehondenopvang ‘A Seal’ in Stellendam als zeehondenverzorger. Het verzorgen van deze dieren, zodat ze weer uitgezet kunnen worden in de natuur geeft mij enorm veel voldoening.

We gaan graag op reis en zoeken de natuur op om te hiken, kajakken of lekker rond te reizen. Landen zoals Canada, Noorwegen en Nieuw Zeeland hebben dan ook ons hart gestolen!

Werkervaring

Ruim 15 jaar ben ik als adviseur in de dienstverlenende sector werkzaam geweest. Daarin stond de klant altijd centraal. Oprechte interesse tonen in de klant en zijn situatie en dan zo goed mogelijk adviseren, daar kreeg ik energie van!

Daarna ben ik doorgegroeid naar teamleider/teamcoach. Hier lag de nadruk op optimalisatie van de klantgesprekken, klanttevredenheid, samenwerking en het verhogen van het werkplezier.

In mijn adviesjaren heb ik ervaren wat de gevolgen zijn als er geen aandacht wordt besteed aan Werkgeluk. Dat het ook anders kon ontdekte ik in mijn functie van teamleider/teamcoach. Door juist te sturen op Werkgeluk zag ik welke resultaten we behaalden op het gebied van samenwerking, klanttevredenheid, werkplezier en productiviteit.

Het is belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Wat heeft het team nodig? Hoe kunnen ze daarbij geholpen worden? Hoe kunnen ze van elkaar leren? Zo ontstaat er een hecht team! Dat wil toch ieder bedrijf? Maar in de praktijk blijkt dat hier nog te weinig op wordt gestuurd.

Daarom heb ik de organisatie verlaten en wil ik met mijn bedrijf andere organisaties en de medewerkers helpen hier verandering in te brengen. Ik geloof namelijk 100% in het sturen op Werkgeluk!

Het afgelopen jaar heb ik mijn ervaring aangevuld met opleidingen. Ik heb mijzelf verder gespecialiseerd in Werkgeluk door het volgen van de opleiding ‘Werkgelukdeskundige’ bij het Happinessbureau en de opleiding tot ‘Gelukscoach’ van Heart4Happiness.